svenstrup & vendelboe

Den danske producerduo Svenstrup & Vendelboe har gjort house med noget på hjerte til deres adelsmærke. Med hitsinglerne ‘Hvor Ondt Det Gør’ (feat. Josefine) og ‘I Nat’ (feat. Karen) har de siden 2010 markeret sig på de danske hitlister og spiller stadig vilde shows landet rundt.

Svenstrup & Vendelboe laver poppet house med vægten på den gode melodi og en tekst, der har noget på hjerte: Vi lytter selv til utrolig meget blandet musik, så inspirationerne kommer mange steder fra. Nogle gange kan det endda komme fra en film eller et stykke klassisk musik, forklarer Thomas Vendelboe.

‘Hvor Ondt Det Gør’ følger op på ‘Where Do We Go From Here’ (feat. Christopher). Et nummer, som lagde sig solidt i hittraditionen, da det sikrede sig en platinplade. Tidligere har Svenstrup & Vendelboe udgivet singlerne ’Glemmer Dig Aldrig’ og ’Dybt Vand’, der begge har Nadia Malm som sanger. Førstnævnte gik platin for download, dobbeltplatin for streaming og fik intet mindre end 30 uger på Dancecharten, en nominering ved DMA 2012 i kategorien ‘Årets hit’ og vandt 4 ud af 4 mulige til DDJA, mens sidstnævnte er gået platin for både download og streaming.

Svenstrup & Vendelboe arbejder konstant på at udvikle deres lyd og har eksperimenteret med alt fra pop, house, elektro og electronica til akustiske slow jams. Live har de haft prominente gæsteoptrædender som Medina, Outlandish, Nadia Malm, Christopher, Engelina og Theis.

 

video

instagram

follow @kaspersvenstrup on instagram

svenstrupvendelboe_bg