Outlandish er en multiprisvindende RnB/hiphop-gruppe, der har optrådt sammen lige siden 1997.

Bandet består af Isam Bachiri (født i Danmark, med marrokansk baggrund), Waqas Ali Qadri (født i Danmark, med pakistansk baggrund) og Lenny Martinez (født på Honduras og er af honduransk og cubansk herkomst).

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn laver stadig groovende og fængende pop med inspirationer fra hiphop og verdensmusik, men de tør også kigge indad. Et godt eksempel er netop førstesinglen og titelsangen ”Warrior // Worrier” på deres seneste album.

Outlandish har spillet koncerter over hele verden og er blevet kendte på deres unikke sammensætning og inspiration af kulturer og sprog, der tydeligt viser sig i deres tekstuniverser. Selvom trioen primært synger på engelsk, har de typisk også vers på spansk, dansk og arabisk. Kombinerer man det med Outlandish’ hiphop/RnB/soul/club/elektroniske musik og deres respektive baggrunde, har man et unikt band med let genkendelig musik, trods variationen af genrerne på deres albums.

Selv efter 13 år, 5 plader, utallige guld og platin plader, bliver Outlandish således ved med at være et aktuelt og eftertragtet band i både Danmark og udlandet, og trioen har stadig masser at byde på og historier på hjerte, som de fortolker via deres musik.

 

video

instagram

follow @outlandish on instagram

outlandish_bg