christopher

 

Christopher har taget danskerne med storm. Han fik sit store gennembrud i 2014, og hans karriere er skudt i vejret med raketfart, ligesom hans udvikling som sanger er det. Det er intet mindre end imponerende, hvordan Christopher på rekordtid er blevet et højtelsket idol og en af de mest populære sangere i Danmark. Og det i en alder af bare 23 år.

Christophers popularitet skyldes ikke mindst hans fantastiske liveshows: Det er højenergisk lige fra begyndelsen, fødderne står aldrig stille på den danseglade entertainer, og popsangerens vokal er sikker og leveres med et kæmpe overskud fra start til slut. Publikum er naturligvis også garanteret en solid portion charme, de store smil og dét glimt i øjet, der netop karakteriserer Christopher.

Et tætpakket koncertår

2016 bliver endnu et hæsblæsende koncertår for Christopher. Han lægger ud med sin længeventede Danmarks tour, hvor han for første gang optræder live med sit nye album, der udkom den 15. april. Christopher glæder sig helt vildt til at fremføre de nye numre for sine fans, og for ham er det helt centralt, at publikum altid får en god oplevelse.

Til sommer kan danskerne glæde sig til at opleve endnu mere Christopher live, når han besøger en række af landets festivaler. Det bliver med hele bandet i ryggen, et flot sceneshow, og med en perlerække af de succesfulde singler alle kan synge med på, samt hitmagerens helt nye numre. Heriblandt sommerhittet ’Tulips’, rap/pop nummeret ’Limousine’ feat. Madcon og ikke mindst Christophers nyeste single: ’I Won’t Let You Down’ featuring Bekuh Boom.

Så ta’ med, når Christopher til foråret turneer landet rundt eller synger sig igennem de danske festivaler under sommersolen.

TOUR 2016

28/04 – Kulturværftet, Hal 14, Helsingør

29/04 – MCH Messecenter Herning, Herning

30/04 – Falkoner Salen, København UDSOLGT!

01/05 – Falkoner Salen, København EKSTRAKONCERT!

04/05 – Messe C, Fredericia

05/05 – Skråen i Nordkraft, Aalborg UDSOLGT!

06/05 – Scandinavian Congress Center, Aarhus

07/05 – Odense Idrætshal, Odense

Klik på datoen for at komme videre til billetsalg 

video

instagram

follow @christophermusiccom on instagram

Presspicture artist Christopher NIssen 2015, shot in Stockholm June 2015.